reiki cursus brabant Erp Keldonk
hrv
Schermafbeelding 2021-10-20 om 15.17.45
stresseraser

klanten vertellen


Hoi Heleen,


Zoals beloofd zou ik je nog mailen hoe het met mij gaat na jouw reiki behandeling. Het was een zeer bijzondere ervaring en onbeschrijfelijk wat het met je doet. Ik heb na jouw reiki behandeling geen last meer gehad van kaakklemmen met slapen. Daarnaast gaat het met mijn nek en schouders ook een stuk beter. Ik ben inmiddels even gestopt met fysio. 


Nogmaals bedankt voor de bijzondere ervaring!

N.

                  

Lieve Heleen,

 

Ik ben naar je toegekomen voor een spinnenfobie. Dacht ik .

Al heel snel zag je dat er bij mij veel meer aan de hand was. Ik zat tegen een burn out aan.Je hebt me hier ontzettend goed mee geholpen. Dankzij jou heb ik het gedurfd om voor mezelf te kiezen en uiteindelijk weg te gaan bij mijn toenmalige werkgever. Dit was de beste beslissing ooit…Daarna heb je me met wat andere dingen ook nog geweldig goed geholpen. Heel erg bedankt voor alles lieve Heleen!!!

 

Liefs,  S.V.


Lieve heleen.   

Ik wil je bedanken dat je op mijn padje bent gekomen .

Ik had last van eetbuien en  het gevoel dat ik erg eenzaam was, ik kon het niet verklaren  waar komen die gevoelens en gedachtens  vandaan .via via ben ik bij jou gekomen. Je hebt mij met je hypnose terug in de tijd gezet vanwaar dat gevoel van eenzaamhied  vandaan kwam, het had met mijn kindertijd te maken .

Ik heb het op dat moment een plekje kunnen geven .

Ik zit nu lekker in mijn vel en heb geen eetbuien meer .

Dank je heleen je bent een toppertje

 

Veel liefs dm


Beste Heleen,


Jij hebt mijn leven verbeterd.

Wij samen hebben veel bereikt.

Je hebt me gered!


Ik had mijn hele leven het gevoel nooit helemaal gelukkig te zijn en waarom? Ik had zoveel mooie mensen om me heen maar toch voelde het leven te zwaar.

Depressies, een dwangstoornis, vele angsten en gevoelens. Gevoelens die niet van mij leken te zijn, dingen die ik voelde. Alles was zo overweldigend dat ik gebukt en geblokt door het leven ging. Overleven ipv leven dat was het gevoel. En jij begreep mij. Je begon met uitleg en bevestigde het gevoel wat ik had en zag, dat het helemaal niet gek was maar dat er meer in het leven is wat niet tastbaar of zichtbaar is. Vooral als hooggevoelige. Die bevestiging deed deuren open. De "tekenen" die ik kreeg en voelde waren niet meer eng, pijnlijk of "toevallig" maar mooi en dierbaar. Mijn hart en mind gingen open. Er kwamen herinneringen en emoties naar boven waarvan ik "bewust" niet meer van wist maar mijn onderbewustzijn wel.

Iedere hypnose gaf verklaringen waardoor er echt puzzelstukjes op zijn plek vielen. De hele puzzel "mijn leven" wordt nu stuk voor stuk geplaatst.

Jij hebt het grootste deel opgelost en ik maak hem nu af. En dan maak ik een nieuwe, een mooie van de echte IK.

Want wie ben ik?

Wie ben je zonder je lasten?

Mijn man zegt geregeld wie ben jij? Ben jij mijn vrouw?

Je bent zo veranderd, zo mooi, zo fijn om mee te leven.


Er komen veel mensen op mijn pad, bijzondere mensen. Als ik iemand tegenkom en ik voel dat diegene "hulp" nodig heeft en ik kan ze nog niet genoeg helpen verwijs is ze het liefste naar jou toe Heleen.


Jij hebt deuren geopend, veel bij mij weg gehaald en laten verwerken.

Ik zie nu hoe mooi en bijzonder het leven kan zijn. En dat heb ik allemaal te danken aan jou. Ik was nogal sceptisch, ik geloofde niet dat iemand mij nog kon helpen.

Jij hebt mij geholpen nu het nog kon. Jij hebt mij gered en in het daglicht gezet.

Met tranen in mij ogen en een bonkend hart zeg ik "dank je wel"!


Liefs LT


Hoi Heleen,


Niet meer kokhalzen van eten.


Al zo'n 20 jaar at ik elke keer dezelfde dingen omdat ik van de rest moest kokhalzen.

Omdat het steeds lastiger werd om een keer gezellig uit eten te gaan ben ik op zoek gegaan naar een oplossing en zo kwam ik bij Heleen Borneman uit van Hypnosebrabant.

Na het probleem te hebben uitgelegd in een e-mail kon Heleen mij vertellen dat het probleem wel opgelost kon worden. We hebben toen meteen 2 afspraken gemaakt.

Ik werd hartelijk ontvangen de eerste keer en via verschillende vragen kwam Heleen erachter wat er opgelost moest worden.

De hypnose ging prima en voelde me goed begrepen en er werd alle tijd voor me genomen. Ik kon na de eerste sessie zelfs zeggen dat ik een cherry tomaatje had gegeten en die had ik nog nooit 1 op.

Ook de tweede sessie ging goed en hier heb ik zelfs komkommer,bloemkool en grilworst op. Dingen die ik eerder eigenlijk niet eens wilde aanraken laat staan eten.

Nu ben ik zo'n 3 weken verder en kan ik zeggen dat ik perfect geholpen ben.

Ik kan nu alles proberen qua eten zonder te kokhalzen. Nu is het aan mij om mijn smaakpalet te ontwikkelen, iets wat zonder Heleen waarschijnlijk niet gelukt was.

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om er iets aan te doen en ik kan HypnoseBrabant van harte aanbevelen want je wordt super goed geholpen!!


T.K.Hallo Heleen,


Ik wil je even laten weten dat het boven verwachting is gegaan bij mijn tandarts bezoek.


Na jarenlange ellende bij de tandarts (kokhalzen) en vele therapie verder ben ik nu toch eindelijk door jou geholpen. Ben zo trots dat ik helemaal niet heb hoeven kokhalzen!  Ik wil je bij deze nogmaals hartelijk danken voor je inzet. Mocht er ooit iets zijn,  weet ik je te vinden ;-)


met vriendelijke groet,

J. v. D


Hoi Heleen,


Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de positieve invloeden door op mijn pad te komen. Ik heb veel geleerd van jullie betreffende eetgewoontes en wat erachter zit. Ook de hypnose sessies hebben eraan bijgedragen dat ik minder trek heb in chips en veel een goed boek lees of iets anders ga doen. Heerlijk is dat! Ik zit veel beter in mijn vel en probeer met het normale eten ook goed op te letten.Nogmaals bedankt voor alles wat jullie voor me betekend hebben. Heleen, ik ben lovend over je!


groetjes, E. v. V.


Beste Heleen,


Jarenlang heb ik last gehad van krampen in mijn benen en heb daar verschillende onderzoeken voor gehad. Een oorzaak werd helaas niet gevonden. Ik had iedere nacht last van mijn benen en had daardoor een slechte nachtrust. Na dat ik van een vriendin over de Bemer hoorde en haar positieve ervaring heb ik jou gevraagd te komen. Ik ben inmiddels echt blij, kan ik zeggen. Mijn nachten zijn weer volledig en de krampen zijn weg! Dank je wel!

Hartelijke groet, Mw K.Beste Heleen,


Nadat mijn kleinzoon zoveel positieve verhalen heeft verteld over zijn ervaring met Bemer, heb ik besloten jou te bellen voor een eerste afspraak. Al heel lang loopo ik bij

de vaat chirurg voor mijn open been. De chirurg wil mij gaan dotteren, maar ik wil dat liever niet! ik ben al 92 en dat vind ik allemaal niks. We zijn 10 weken met de Bemer en de Bemer pad aan de slag gegaan en ...... de wond is dicht! Ik hoef niet meer terug naar de vaat chirurg! hoe mooi is dat.


Dank je wel voor de goede zorgen. 


vriendelijke groet Mw. B
Hypnose

d.m.v. direct hypnose jouw problemen aangepakt...lees meer op hypnosebrabant.nl 

 (€ 85,00 per sessie van max. 1,5 uur)

Reiki

Heerlijke ontspannende behandeling, ook in de avonden te boeken..... reikicursusbrabant.nl

(€ 65,00 per sessie van max. 1,5 uur)

hart coherentie

controle over jouw stress reacties... boek nu een eerste sessie


 (€ 85,00 per sessie van max. 1,5 uur)

Access Bars

In het beste geval een great Reset en totale verandering of in het slechtste geval een heerlijke ontspannende hoofdmassage....boek nu...

 (€ 85,00 per sessie van max. 1,5 uur)


coaching

 Ruimte in jouw hoofd, richting in jouw leven, kortom balans terug leren vinden.... boek dan een coach sessie.

 (€ 85,00 per sessie van max. 1,5 uur)


Bemer

Jouw lichaam en imuunsysteem goed ondersteunen door de kleinste vaatjes te helpen. Meer informatie aanvragen>>

vrijblijvend afsrpaak maken thuis /in praktijk : gratis