Alle mogelijkheden bij Impact Brabant nog even onder elkaar....


Reiki Behandeling


Met een reiki behandeling ben je even helemaal los van alles.


Heerlijk genieten van de positieve energie stromen van reiki. Een fijne behandeling waarbij je je kleding aanhoudt. Wel vraag ik de schoenen uit te doen, zodat ik ook jouw voeten kan meenemen in de behandeling. Door het ontvangen van reiki ervaar je veelal diepe ontspanning, een verbeterde nachtrust, een rustig hoofd, stress release, vermindering van pijn. Wil je meer lezen over reiki dan vraag ik je naar mijn website over reiki te gaan. Je kunt op deze website ook informatie vinden over de reiki cursussen die je kunt volgen. 

Vanzelfsprekend is reiki geen vervanging van enige medische behandeling en zal reiki nooit genezen.

€65,00/behandeling

Hypnose


De sleutel tot jouw eigen onderbewustzijn.


Bewust weet je of denk je te weten waarom je een probleem hebt. Maar 

dit kan wel eens heel anders zijn. Jouw onderbewustzijn heeft alle antwoorden en hier zal dan ook de verandering moeten plaatsvinden. Op de website van hypnosebrabant.nl staat heel veel uitleg over hypnose. Wil je er meer over lezen dan vraag ik je naar mijn website over hypnose te gaan via onderstaande button

85,00 /Sessie

Behandeling Bloedvaten


Jouw kleine vaatjes behandelen....


De kleinste vaatjes krijgen in de loop van het leven een steeds slechtere bloeddoorstroming met veel gezondheidsproblemen als gevolg.


Diverse onderzoeken tonen inmiddels aan dat een verslechterde micro circulatie een voorbode is van vele ziektes (denk aan Diabetes, Hart-en vaatziektes, auto immuunziekte, bewegings problemen enz.) Maar ook voor sportieve verbeteringen wordt deze therapie wereldwijd succesvol ingezet.


Wil je meer weten over de therapie die ik aan kan bieden dan kom ik het beste een keertje vrijblijvend langs om jou alles uit te leggen. Vanzelfsprekend kan er ook een afspraak bij mij in de praktijk gemaakt worden zodat ik je kan laten zien wat een verbeterde micro circulatie voor jouw lichaam kan betekenen.  


(Ik bied naast koop, ook mogelijkheden om het apparaat voor minimaal 8 weken te huren!) 

Hartcoherentie 

Training


leren om jouw eigen hart tot rust te brengen


Een zeer succesvolle methode om zelf de regie over jouw eigen lichaam terug te nemen. Werkt goed in combinatie met hypnose bij angst, fobie, burnout, depressie, paniekaanvallen, faalangst, stress release. Kortom een methode die voor iedereen goed zou zijn. Via apparatuur waarmee ik jouw

hart in beeld breng krijgen we inzicht in jouw stress levels en hoe je dit met een speciale ademtechniek zichtbaar kunt veranderen....

85,00 /Sessie

Bars Sessie 


32 belangrijke punten op jouw hoofd worden door zachte aanraking verbonden. Een vooraanstaande neurowetenschapper heeft kunnen aantonen dat een Bars Sessie voor absolute verandering zorgt in de hersencellen.


Een zeer boeiende en fijne behandeling met hele verschillende ervaringen. Sommige mensen voelen zich als herboren, sommige worden er erg rustig van, krijgen inzichten, er komen soms veranderingen die je niet voor mogelijk houdt en soms is het gewoon een hele fijne rustgevende behandeling. Gewoon een keer ervaren zou ik zeggen!


"hoe kan alles beter worden dan dit?"

85,00 /Sessie